Kateřině Šlégrové, bývalé manželce Jiřího Šlégra nedá spát to, že hokejista prakticky utnul veškeré vztahy se svoji dcerou Jessicou. Podle ní v tom má údajně prsty jeho nová přítelkyně Lucie Králová.

Konflikt na přehlídce

Na jedné z módních přehlídek totiž Králová řekla Jessice, že má tuctový obličej a nevhodnou postavu. Proti tomu se ohradila matka Kateřina, která Králové vpálila do obličeje, že je nevhodné, aby se takto vyjadřovala na adresu teprve třináctileté Jessicy. Od té doby se Šlégr zasekl.

Šlégr odmítá Jessicu

"Jirka na Jessicu platí alimenty 55 tisíc měsíčně a jediný kontakt, který se svoji vlastní dcerou udržuje, je po telefonu. "Asi si myslí, že taková výchova stačí. A co je nejhorší, Jessica k Jirkovi ani nesmí," prozradila Šlégrová nalomeným hlasem.

Mezi stále právoplatnými manžely se už dokonce řešili i vánoce, ale i na ty měl Šlégr svoji odpověď." Na ty mi Jirka řekl, že je mu jedno, jestli u něj dcera bude," přiznala Blesku rozhořčená Kateřina.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Jessika se s tátou nevídá Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Co na to Šlégr?

Ten se k celé situaci absolutně odmítá vyjadřovat." Já to nijak nebudu komentovat. Jestli chce moje žena mluvit do novin, tak ať mluví," řekl Šlégr Blesku.

Modelka s hokejistou tedy v současnosti v Teplicích vychovávají dva syny Roberta a Richarda, kterého má Králová ještě z minulého manželství s podnikatelem Zdeňkem Kaufmanem. Dvě nevlastní děti Šlégrovi k výchově tedy bohatě stačí a jak to vypadá, návštěva jeho vlastní dcery, není na pořadu dne.

Fotogalerie
7 fotografií