Zatímco Agáta podle svých slov zklamala jako matka, Dopita neviděl svého syna Kryšpína už celé dva měsíce. První chybou, kterou Hanychová udělala, bylo, že bez rozmyslu přišla do jiného stavu.

Předčasné početí

„Po dvou týdnech známosti jsem si pořídila dítě s člověkem, kterého jsem neznala,“ přiznala modelka v pořadu neohroŽENY. Toho, že má Kryšpína, nelituje. Syn je pro ni vším. Přesto si Agáta vyčítá, že rozchodem s Dopitou přišel Kryšpín o tátu. „Zklamala jsem jako matka. Slíbila jsem, že moje dítě nebude vyrůstat bez otce. Ale já jsem na tom byla stejně a zvládla jsem to,“ říká Agáta, která doufá, že syn tím nebude trpět.

Dárky pro syna

Máslo na hlavě má i Dopita. Podle Agáty neviděl syna dva měsíce. Chybějící tatínkovské objetí se Kryšpínovi snaží vynahrazovat alespoň materiálně. „Po návratu z dovolené jsme se nemohli shodnout na termínu, tak přinesl Kryšpínkovi dárky z Bali a nechal mu je na okně domu,“ prozradila Hanychová, která se po dlouhé době setká s Dopitou tváří v tvář u zítřejšího soudu ohledně incidentu na filmovém festivalu v Karlových Varech. 

Fotogalerie
5 fotografií