Hanychová s Prachařem k sobě měli vždy hodně blízko. Oba dva pocházejí ze slavných hereckých rodin a znají se takřka od plenek. V minulosti se několikrát mluvilo o tom, že jejich přátelství přerostlo v lásku, což modelka nikdy nepotvrdila.

Fotky jako důkaz

Nyní jejich milenecký poměr dokazuje série snímků. Na nich pod rouškou tmy do domu Agáty ve Statenicích přijíždí Prachař a ráno se snaží nenápadně zmizet. „Nic v tom nehledejte, jsme pouze kamarádi,“ snažila se Blesk přesvědčit modelka. Prachař mluví podobně. „Jsme přátelé, nic víc. Byl jsem u Agáty doma pouze na grilovačce,“ vysvětloval Blesku Prachař. Nedokázal ale odpovědět na to, proč zůstal v domě až do rána a proč na grilování Agáta nepozvala ještě další hosty.

Po pár minutách za ní vychází Prachař, aby mohl nepozorovaně zmizet
Autor: Foto Blesk – Pavel Machan a Marek Pátek, archiv blesku

Znovu zamilovaná?

Podle zdroje z okolí modelky právě Prachař udělal modelku po dlouhé době šťastnou. „Mezi Mirkem a Agátou to neklapalo delší dobu. Ona byla tahoun vztahu, ale jeho neustálé nevěry jejich vztah zabily. S Jakubem se cítí znovu šťastná,“ prozradil Blesku člověk z okolí modelky. O tom, že Agáta má novou lásku, spekuluje v posledních dnech i expřítel a otec jejího dítěte Mirek Dopita. „Už dávno máš někoho jiného,“ osočuje Agátu, a přitom zapomíná na svoje prohřešky.

Modelka: Nový vztah nechce komentovat

Máte s Jakubem Prachařem poměr? „Jsme kamarádi.“

Ani v minulosti mezi vámi nepřeskočila jiskra? „Ne, známe se od dětství a vždy jsme byli pouze přátelé.“

Jste teď připravená na nový vztah? „To nechám bez komentáře.“

Prachař se inspiroval u Dyka: Bude se starat o cizí dítě

Skupina Nightwork od sebe chytá podobné manýry. Když si Vojta Dyk začal s herečkou Tatianou Vilhemovou, rázem se stal nevlastním otcem jejích dvou dětí. Nyní podobný osud čeká dalšího muzikanta ze slavné skupiny. I Agáta má z předchozího vztahu dítě, o které se bude muset postarat. To Prachaře nová role, protože až donedávna měl po svém boku bezdětné milenky. Randil například s Marthou Issovou a jeho poslední partnerka před Agátou byla studentka ze Sarajeva Mirna Silajdzic.

Fotogalerie
6 fotografií