Linda se přišla podívat na módní přehlídku a následnou prohlídku bytového designu se svým kamarádem. Modelka prozradila, že co se týče nábytku má vyhraněný styl a ve vybírání má vždy poslední slovo. "Mají tady nádherný nábytek, samozřejmě bych si bez problému vybrala, ale nechám to na jindy, jsem tu totiž pracovně," překvapila Linda.

Chce být moderátorkou

Modelka prozradila, že by jí lákala práce moderátorky už z toho důvodu, že nastupuje na vysokou školu, kde by se v tomto směru mohla zdokonalovat." Práce moderátorky by mě opravdu bavila, navíc nastupuji na vysokou školu se zaměřením na žurnalistiku, takže bych v tom byla pěkně zběhlá," dodala se smíchem misska.

Pohoří jako jiné celebrity?

Na práci moderátora ale pohořely i jiné celebrity, kteří tuto práci brali spíše jako image a postupně přišli na to, že moderování nebude nejspíš nic lehkého. Mluvit by o tom mohla Hanka Mašlíková, Petr Zvěřina nebo Daniel Holovský."Nebojím se toho, že by mi moderování nešlo, vím sice, že tuto práci zkoušelo hodně známých lidí a né každý uspěl, ale já jsem ambiciozní a na tuto práci si věřím.

Svoje ambice potvrdila Linda za malý okamžik, kdy vzala mikrofon do ruky a před kamerou rozjela rozhovor se zpěvákem Sámerem Issou.

Proč Linda nemá chlapa? To se dozvíte ve videu.

Video
Video se připravuje ...

Má Miss Linda Bartošová nového chlapa? Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
4 fotografie