Neuvěřitelný Feninův příběh má další díl. A tenhle patří k těm sladce dojemným. Bývalý reprezentační kanonýr, který před deseti měsíci vypadl pod vlivem antidepresiv z okna a způsobil si krvácení do mozku, si po delší době našel přítelkyni.

Miluje Němku Katharinu

Kdo by vedle Fenina čekal nějakou českou modelku, mýlil by se. Jeho nová láska je studentka Katharina Kersten a pochází z Berlína. „Známe se od dubna. Potkali jsme se ve městě a zašli na kafe,“ řekl Blesku Fenin. „ K a t h a r i n a tady chodí na vysokou školu. Má svůj studentský byt, ale často bývá u mě,“ nastínil někdejší útočník Teplic a bundesligového Frankfurtu. „Strašně dlouho jsem neměl přítelkyni. Snad pět let. Když jsme se poznali, pomohlo mi to. Člověk přijde domů z tréninku, nemusí myslet jen na fotbal a může se o někoho opřít,“ prohlásil Fenin.

Martin: Čekám na šanci

Milá ženská společnost Feninovi po překonaných psychických problémech svědčí. „Daří se mi dobře. Vypadl jsem sice ze základní sestavy, ale byl jsem v ní celou přípravu a věřím, že se do ní vrátím. Teď se dvakrát vyhrálo, tak si musím na svou šanci počkat. Konkurence je velká,“ nastínil hráč Energie Chotěbuz, která je ve 2. bundeslize prozatím druhá.

Fotogalerie
4 fotografie