Na světě asi není nic, co by Vydra svým zvířatům nedopřál. Přesto, že právě točí seriál Gympl a vedle toho dělá již několikátou sérii oblíbeného pořadu Prostřeno!, udělal si na své čtyřnohé miláčky čas a vzal je k vodě.

Plavení je radost

„Pro koně je plavení příjemné, mají ho rádi a je to pro ně navíc skvělý trénink. Jde o velice příznivý pohyb pro celý jejich oběhový systém. Taky se v těch vedrech ochladí a zvlhčí si kopyta,“ vysvětlil Václav Vydra. O kopyta svých zvířat důsledně pečuje. To, že své koně nenechává kovat, je známé. „Koně se přece s podkovami nerodí,“ říká herec. Líbilo by se mu, kdyby koně a lidé společně plavali v řekách, kdyby v souladu s přírodou žili šťastně vedle sebe. Tak si herec představuje ideální život. Jenže vedle toho musí taky vydělávat.

Prostřenu odolává

Spolu s manželkou Janou Bouškovou Václav moderuje divácky oblíbený pořad Prostřeno!, který běží na FTV Prima už dva a půl roku. Změnil nějak své stravování, nechal se ovlivnit tím, co při práci celý den sleduje na obrazovce? „Ne, já se stravuju, jak mi čas dovolí. Snažím se jíst raději zdravěji a lehčeji, ale ne vždy to člověku práce dovolí,“ přiznává s úsměvem herec. Přibrat totiž nemůže. Jednak by se nevešel v divadle do svého kostýmu a pak – nechce zatěžovat své miláčky koně.

Fotogalerie
8 fotografií