Dárek od přítele Noida ji doslova dohnal k slzám. Dostala od něj náušnice, řetízek s přívěškem a nový telefon posetý zlatými křišťály Swarovski. Z nich vytvořený nápis Bučkoid. Tak přátelé říkají této dvojici.

"Už ani nevím, kdo to vymyslel. Je to podle Angeliny Jolie a Brada Pitta. Ti si zase říkají Brangelina," vysvětlila se smíchem Eliška. "Pořád jsem přemýšlel nad něčím hodně originálním. Eliška miluje všechno, co se třpytí, a pořád se koukala někde na obaly na mobily s kamínky. Tak jsem našel na internetu firmu, která z kamínků vytvoří, cokoli chcete. A bylo jasno. Bučkoid byl na světě," vysvětlil Noid.

Dort vyzvracet nešla

Od Vaškova bratra Štěpána dostala Eliška obrovský dort. A aby dokázala, že opravdu kvůli váze netrpí hlady, před blesky fotoaparátů kousek dortu hned snědla. "A na záchod teď nepůjdu," smála se.

Zatímco Eliška popíjela celý večer nealko, Noid s přáteli předvedl panákovou smršť. "Někdo nás musí odvézt domů do Uhříněvse a dneska to zase budu já," dodala se smíchem Eliška. Popřát přišli Elišce kamarádka Iveta Vítová s manželem, zpěvák Marián Vojtko, modelka Nikola Plzáková s přítelem Petrem Zvěřinou nebo zpěvačka Kamila Nývltová.

Fotogalerie
12 fotografií