I rádio Frekvence 1 bude následující dny přinášet aktuality z nejdůležitějšího sportovního svátku, Olympiády v Londýně, která startuje už zítra. Své zpravodajství však uchopí netradičně. Diana Kobzanová a Ruda z Ostravy budou fakta špikovat svými zábavnými postřehy. Diana nejspíš štiplavým humorem a zároveň také ženským pohledem.

„Hodně jsem přemýšlela o tom, jak to uchopím. Nejsem žádný sportovní specialista, takže se budu snažit Olympiádu zprostředkovat pro lidi jako jsem sama. Vždycky vyberu jednu věc, která mě ten den zaujme nejvíc. Kdyby bylo zahájení dnes, zajímalo by mě, jak se bude naší výpravě při třiceti stupních, které aktuálně v Londýně jsou, vykračovat v holinách,“ okomentovala s úsměvem svou novou roli Diana.

Ruda sportovní informace uchopí „po ostravsku“: „Tuž ja nemužu u olympiady chybět. Ja mam totiž prakticky pořad olympijske kruhy pod očima. A kurde nejvic se těšim na ty sporty, kaj baby nimaj na sobě žadne hadry. Třeba vzpěračky.“

Rádio chce své posluchače především bavit a tak chce sportovní zprávy přiblížit i nesportovním fanouškům, které běžný komentář neupoutá. Pro sportovní fajnšmekry však budou připraveny i klasické zprávy a také osvícený komentář Aleše Valenty v pořadu Sportbar či živé vstupy z místa dění zprostředkované redaktorem Martinem Krpačem. Všichni si tak přijdou na své a nezbývá, než našim sportovcům držet pěsti!