Fotit podle předlohy se zdá jako snadný úkol, jenže zachytit okamžik někoho jiného je pěkná makačka! Navíc Marilyn, jak se ukázalo během focení, byla mistryně nepřirozených póz. První přeměnu absolvovala zpěvačka Lucie Vondráčková (32) a kupodivu byla nejrychlejší. Jen několik záběrů stačilo fotografovi Janu Tůmovi, aby vše zachytil, a při otázce Lucie: „Máš to?“ nestačil ani odpovědět. Zpěvačka to řekla za něj: „Máš!“

Nejvíc si na focení vytrpěla zpěvačka Marta Jandová (38). Poskládat ji do přesné pózy podle předlohy byl téměř nadlidský úkol. Vykloubená noha, prolomená ruka, čelní pohled, jahůdkové rty a všechno muselo vypadat naprosto přirozeně.

Když přišla na řadu herečka Miluše Bittnerová (34) a oblékla si bílé šaty, měli jste pocit, že Marilyn stojí před vámi. Ne nadarmo se jí přezdívá Česká Marilyn. Sama tvrdí, že je jí podobná jen proto, že je malá, blonďatá, prsatá a oplácaná. Kdo všechno se fotil a co říkají božské dámy na výroky slavné herečky, si můžete přečíst v pátečním Blesk magazínu.

Fotogalerie
6 fotografií