Herečka zřejmě prožila tajný románek s hokejistou Tomášem Hornou. A jak tvrdí zdroj, nezůstalo to prý mezi Blanarovičovou a Tomášem jen u platonické lásky. „Setkali se v jednom pražském baru. Líbali se, byli jako jedno tělo. I ptáci špitají o jejich sexu na záchodě,“ prozradil Blesku zdroj.

Tento fakt potvrzují i kolegové hokejisty. „Spoluhráči Tomáše se nad tím stále baví, jeho telefon je plný MMS zpráv, na kterých je malý, ale šikovný čertík,“ tvrdí další hokejista. Nejedná se zřejmě o žádnou náhodu, herečka se právě rolí čertíka proslavila v pohádce Princezna ze mlejna.

Sportovec mlží

Když Blesk zavolal hokejistovi, aby k tajnému románku řekl něco víc, bránil se odpovědi zuby nehty. Popíral i údajný sex na toaletě.

„Nenene, Yvetta je fajn, ale tohle...,“ mlžil Horna. Na otázku, jak dobře se znají, odpověděl: „Ne, tak jako... (ticho) ...ano. Ale jak se to k vám dostalo?“ ptal se. Snažil se zapírat i to, že se s Yvettou setkali v pražském baru. „Byl jsem tam párkrát s klukama, ale nic víc. Prostě jen s klukama, který znám léta. Chodíme tam přes léto, ale nic se tam nestalo. A s Yvettou už vůbec nic, určitě,“ přísahal a dále nepopřel, že by ho Yvetta nemohla přitahovat.

„Jako ženská je pěkná,“ připustil Horna. Mnohem víc než samotná otázka na Yvettu ho ale trápilo, jak se do Blesku informace ohledně románku dostala. Blanarovičová drží bobříka mlčení. Nebrala telefon a neodpověděla ani na SMS. Ale nedávno prozradila, že sportovcům nemůže odolat... „Všechny první lásky jsem měla sportovce. Uměla jsem s nimi tak nějak lépe zacházet než s umělecky potrefenýma klukama,“ řekla ve VIP Prostřeno!.

Fotogalerie
6 fotografií