Hrubešová je známá tím, že skvěle vaří. O jejím kulinářském umění vypovídá i kuchařka Tak vařím já, kterou loni vydala. Na kuchařské show se postavila ke grilu.

"Malou ukázkou mého jídelníčku byla právě kuchařská show a přímo v centru Prahy jsem grilovala maso a červenou řepu, kterou moc lidí v této podobě nezná, ale je to vynikající! Také jsem vařila ratatouille, grilovanou polentu a hlívu ústřičnou. Tedy samá zdravá a dobrá jídla," prozradila herečka, která už v hlavě nosí další kuchařku.

Sympatická herečka poodhalila také své další plány na léto – s rodinou pojede na týden do Poděbrad na odpočinkové masáže a minerálku, dále spojí příjemné s užitečným při otevírání Stezky v korunách stromů na Šumavě a následně by si přála vyrazit na malý výlet po francouzských vinicích.

"Nebránila bych se ani tomu, kdyby vyšlo jet i na pár dnů k moři, trošku se prosolit," doplnila se smíchem maminka šestileté Christel. Ta nastoupí v září do první třídy ve škole a Markéta bude pokračovat s hraním v představeních v Divadelní společnosti Josefa Dvořáka, se kterými jezdí po celé republice.

Fotogalerie
3 fotografie