Milý čtenáři,

zdravím Vás a děkuji Vám za letitou přízeň. Už minulý týden jsem Vám prozradil, že jsem si na Facebooku založil vlastní stránky www. facebook.com/gottkarel. Fanouškům na nich postupně otevírám můj fotoarchiv, upozorňuji na své nové i zapomenuté písně a na nejrůznější aktivity.

Turné

Ukázalo se, že je to moc baví a začalo to bavit i mě. Každodenní kontakt s nimi je pro mne nesmírně důležitý a nenahraditelný. Zvlášť když na podzim vydávám nové album s nejkrásnějšími písněmi z popové klasiky Já toužil plout a když 5. října startuji v Táboře šestnáctikoncertní Agrofert turné po Čechách, Moravě a Slovensku.

Turné vyvrcholí předvánočním koncertem 8. prosince v pražské O2 Areně. Je pochopitelné, že na na provoz mých stránek na Facebooku nejsem sám.

Stránky

S jejich provozem mi pomáhají můj tajemník Honza Adam a Tonda Peclinovský. Bez jejich pomoci bych to při velké zaneprázdněnosti nebyl schopen zvládat. Sám si ale vybírám fotografie, píši si k nim komentáře, některým fanouškům na jejich příspěvky a komentáře odpovídám.

A s Vámi, čtenáři Blesku, se o některé fotografie z mých dovolených nebo z chvil odpočinku během zahraničních turné dnes rád podělím taky.

Mějte se krásně, užívejte si letošního rozmarného léta, dávejte na sebe pozor. Už teď se těším, že se v Vámi všemi sejdu na podzimním Agrofert turné, jehož jsou Blesk, TV Barrandov, Rádio Impuls a Český rozhlas Dvojka hlavními mediálními partnery.

Váš Karel Gott

Fotogalerie
5 fotografií