Jaká je tvoje představa ideální dovolené? Kde a s kým?

Moje představa je celkem jasná. Nádherná pláž s jemným třpytivým pískem, vychlazený koktejl v ruce, přítel po boku a nicnedělání. I když to nás vždycky baví tak dva dny a pak vyrážíme cestovat.

Už máš letošní dovolenou za sebou, nebo tě čeká? Kam se chystáš?

V květnu jsem byla na poznávací dovolené v Maroku, kde jsme opravdu cestovali a cestovali. Na konci srpna bych proto chtěla ještě jednou k moři,  kde budeme jen odpočívat a odpočívat. Tváří se to na Mallorcu, tak uvidíme…

Moderátorka dovolenou tráví většinou s přítelem.
Autor: Evropa 2


Prozradíš s kým?

S přítelem.

Jakou dovolenou bys z vlastní zkušenosti mohla doporučit?

Moc se mi líbilo třeba na řeckém ostrově Kos. Je malý, takže se dá během týdne kompletně celý procestovat a je tam spoustu krásných míst, ale člověk musí vědět, kam a za čím jet…nejvíc mě nadchly přírodní "lázně", kde zpod skal vyvěraly termální prameny přímo do moře a voda měla 38 stupňů. V noci za svitu měsíce to byl neskutečnej zážitek. Kromě Kosu si mě absolutně získalo Maroko svojí kulturou a jih Francie, tam je úžasně…

A kde tě to naopak zklamalo a proč?

Nechci říct zklamalo, protože já si dovolenou hned tak zkazit nenechám :) Ale překvapilo mě celkem větrné a "chladnější" počasí na Djerbě loni v červnu. Já mám nejradši tropická horka.

Moře se snaží žádný rok nevynechat.
Autor: Evropa 2


Vyrážíš na dovolenou radši s cestovkou nebo na vlastní pěst?

Já radši s cestovkou. Chci mít na dovolené klid a o nic se nestarat.

Oblíbené výletní místo v Čechách?

Líbí se mi v jižních Čechách a úžasnou vinařskou atmosféru i krajinu si užíváme na Moravě. Ale i v okolí našeho domova se dá vyrazit na parádní výlety. Naposledy jsme byli na čtyřkolce v Kladrubech, kde je úžasnej klášter.

Zorka cestování miluje.
Autor: Evropa 2


Oblíbený letní drink a jídlo?

Gin s tonikem nebo fresh juice. A jídlo? Většinou snim, co vidim.

Alpy nebo Kanáry?

Rozhodně Kanáry, ale lyžuju taky ráda…