"Vím to od začátku. Asi od jara," říká v rozhovoru pro Aha! Linda Finková, manželka Richarda Genzera o milence baviče z Partičky.  "Je mi to líto, ale svým způsobem jsem si oddechla."

Zatímco Genzer nyní zmizel s milenkou Markétou Jiránkovou z Čech, Finková se snaží prý především o to, aby "děti neutrpěly nějakou újmu". S Genzerem má totiž dceru Viktorku (14) a syna Matyáše (4). A o ně jí jde nyní především.

Jisté to však podle Aha! není u Genzera. "On se na ně úplně vykašlal, skoro vůbec je nenavštěvuje," tvrdí zdroj z Genzerova okolí.

Genzer přitom prý s manželkou nežije již několik měsíců. I proto měla Finková dostatek času vstřebat krušnou realitu, a tak se nyní zaměřila především na děti a svou práci. "Je dobré, že je manžel v televizi, protože ho děti aspoň vidí," neodpustila si však Finková rýpnutí do "Geni" za to, že se místo potomků zaměřil na svou novou lásku.

Na řadě rozvod?

To, že problémy mezi manžely nejsou jen banalitou a že Geňa svůj nový vztah nebere jen jako úlet, dokazuje to, že už přišel na přetřes i rozvod. Ten je prý momentálně žhavým tématem.

„Přece nebudeme sezdaný dvacet let, ne? To by byla trapárna,“ vysvětlila Finková. Reakci zamilovaného baviče se Blesku nepodařilo získat. „Teď nemohu,“ reaguje Genzer, který ale rozchod s manželkou potvrdil ve středu VIP zprávám.

Přišla o dítě a teď o manžela

Ve svém životě si přitom Linda Finková několikrát již sáhla na dno. I když měla důvod ronit hořké slzy, stále nachází energii se smát. „O humor mě může připravit akorát smrt,“ říká Finková, která to zažila na vlastní kůži.

Miminko, které čekala, bylo již v děloze vážně nemocné. Na svět přišlo mrtvé. Když před několika lety otěhotněla, lékaři po odběru plodové vody zjistili, že je děťátko vážně nemocné. Vzhledem k pokročilému stadiu těhotenství musela Linda miminko odrodit mrtvé.

„Když se mě někdo zeptal, jak mi je, odpověděla jsem že fajn. Jen, že je mi líto mého děťátka. Co já, ale jak k tomu přijde ten chudinka?“ Těžkou ztrátu tehdy s Genzerem překonali a vypadlo to, že už nic nemůže ohrozit jejich vztah...

Fotogalerie
9 fotografií