Když se Michaela včera večer vrátila do bytu, kde žije se svým manželem a roční dcerou Leontýnkou, nestačila se divit. Veškeré věci, které patřily jejímu manželovi, byly pryč.

"Myslela jsem, že je to nějaký vtip. Všechno jeho oblečení bylo pryč. Volala jsem mu, co to jako má znamenat, a on mi jen suše oznámil, že už se mnou nechce být a že změnil pohled na život. Prý už nechce žít rodinným životem, ale užívat si a bavit se s kamarády. Nerozloučil se ani s malou, která v té době byla u mé mamky. Prostě zmizel jak pára nad hrncem," řekla Blesk.cz Míša, která se za Jana provdala 24. dubna 2010. Veselka byla utajovaná, nevěděli o ní ani jejich rodiče. Ti se to dozvěděli až druhý den z Blesku.

Na otázku, zda v jejich vztahu není někdo třetí, Michaela pohotově odpoví: "Je, jeho matka. Ta mi od začátku házela klacky pod nohy a na Honzíka vyvíjela strašný tlak, aby se mnou nebyl. Když jsem otěhotněla, tak mě přesvědčovala, abych šla na potrat. Byla jsem v šoku, nikdy bych se svého dítěte nezbavila," tvrdí bývalá pornoherečka.

Šťastný junior opustil svou ženu včera večer a dnes ráno už jí volal jeho právník, že připravuje rozvodové papíry. "Tohle není z jeho hlavy, Honza má mě i dceru moc rád," míní Míša. Co bude dál, zatím neví, ale každopádně si najde právníka.

Fotogalerie
1 fotografie