Bohyně krásy Afrodita má zdatnou konkurentku. A bůh moří Poseidón se nestačí divit, co je to za krásky na břehu Egejského moře.

Čtveřice Iva Kubelková (35), Pavla Vitázková (32), Kamila Špráchalová (40) a Veronika Křížová (40) nechala doma partnery i ratolesti a vydala se na Olympskou riviéru. Křížová, manželka Oldřicha Víznera, zde dokonce oslavila svou čtyřicítku.

Herecké kolegyně z Cest domů se rády vrací na stejné místo - mají zde již vybudované zázemí a řeckou kamarádku Sotiru, majitelku cestovní kanceláře. Ta jim připravuje na jejich pobyt pestrý program.

Letos zahrnoval i cestu lodí kolem pobřeží. A kapitánského kormidla se na chvíli ujala i Vitázková. „Bylo to krásné. Olympská riviéra je nádherná," rozplývala se kapitánka pro Super.cz.

Našel se však samozřejmě čas i na relax na pláži. A fotky na památku i k potěše fanoušků. Mezi ně určitě patří snímky krásné Ivy Kubelkové, ale i dalších účastnic zájezdu, na kterém by kráskám dělal rád společnost nejeden muž. Pánové však mají smůlu, tohle je ryze dámská jízda! A příští rok se bude opakovat znovu.

Fotogalerie
6 fotografií