V italském Caorle si modelka chtěla srovnat myšlenky poté, co na festivalu v Karlových Varech její snoubenec Mirek Dopita (27) napadl fotografa.

Jenže místo toho se musela shánět po lékárničce. Když si totiž brala z lednice skleněný džbán z džusem, spadl na nohu. „Rozřízla jsem si žílu, tryskala mi z nohy krev. Můj muž mě zachránil a postaral se o mě. Nevím, co se to dělo, měla jsem nějaké smolné období,“ svěřila se Agáta tím, že její matka Veronika Žilková jí to vysvětlila jako mateřské úrazy. „Jak jsou ty mámy nevyspalé, tak jim to moc nemyslí, moje máma si takhle jednou z únavy rozmixovala prst v mixéru,“ smála se.

Až na tyhle dva maléry si užila dovolenou maximálně skvěle. Se synem Kryšpínem (11 měsíců) jí kromě partnera pomáhal i zbytek její početné rodiny. Jednak Veronika Žilková, ale i její manžel Martin Stropnický.

Po návratu z Itálie si Agáta naordinovala další odpočinek, odjela s rodinou na chatu. „Kryšpín byl měsíc u moře, teď je na chalupě na horách a bude tam až do konce prázdnin,“ dodala.

Modelku teď čeká kromě spousty práce, jako je focení kalendáře, organizování modelingového tábora, čeká i řešení nepříjemností. Její snoubenec byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu a hrozí mu až deset let za mřížemi. „Podali jsme stížnost proti usnesení o zahájení trestního stíhání,“ řekla Agáta, která nesouhlasí s tím, že kvůli bitce s fotografem, kdy se ji snažil hájit, by mohl vyfasovat takový trest.

Fotogalerie
10 fotografií