Odsouzené mají ve Světlé nad Sázavou možnost mít u sebe děti do tří let. „Myslím, že zejména při pohledu na děti si ty ženy uvědomují, čeho se už musí v dalším životě vyvarovat,“ míní Patrasová. „Vědí, že si musejí dávat lepší pozor, a to je i součástí jejich převýchovy,“ dodala herečka.

Smrt stopařek

Ve vězení ještě nikdy nebyla, nepřivedla ji tam ani žádná role. „Byl to hodně silný pocit. Potkala jsem na chodbě trojstup vězenkyň, které mě zdravily a říkaly, že mě znají z filmu Smrt stopařek,“ prozradila Dáda. Po vystoupení si mohla prohlédnout jednu z cel, která byla kvůli dítěti zařízená spíše jako pokojíček. Patrasovou potěšilo, ale i překvapilo, že tam holčička měla jako hračku její žížalu Julii.

Jinak chystá herečka konečně velký návrat před filmovou kameru. Netočila osm let a teď se jí sešly hned dvě nabídky najednou. Oslovil ji režisér Marek Dobeš, s nímž dělala svůj zatím poslední snímek Choking Hazard, a taky Tomáš Magnusek. Na FTV Prima se Dáda vbrzku objeví v oblíbeném pořadu VIP Prostřeno!

Fotogalerie
6 fotografií