V našem posledním utkání ve skupině na Mistrovství Evropy se český výběr úspěšně popasoval ve Wroclavi s domácími Poláky a postoupil do vyřazovacích bojů.

Souboj však svedli hráči obou týmů i v módních výstřelcích - především tetování podlehl mezi fotbalisty nejeden hráč, českou a polskou reprezentaci nevyjímaje.

Milan Baroš, mnohými zatracovaný útočník číslo jedna reprezentačního výběru Michala Bílka, se za české barvy byl srdnatě. A měl tentokrát pořádný důvod k radosti. Hra na jednoho útočníka mu sice stále příliš nesedí, zlepšeným výkonem se však podílel na českém vítězství gólovou asistencí zachránci Jiráčkovi. A tedy na jediné a postupové brance, která domácím Polákům zlomila po výsledku 1:0 pro Čechy vaz a vehnala do očí slzy. Do placu však přispěl Baroš i svým tetováním.

Na Barošova syna Patrika dohlíží Panenka Marie

Svou radost z postupu dal Milan Baroš najevo tak, jak ho fanoušci mohli již několikrát zaregistrovat - svlečený do půl těla. Na odiv tak dával svaly i svá tetování. Na zádech se mu skví Panenka Maria, dohlížející na spícího syna Patrika (3). K tomu kříž, hvězda, a černý obrázek je komplet.  

Tetování vzniklo minulé léto v tetovacím studiu Uzi, které navštívila již pěkná řádka českých fotbalistů. A Milan Baroš se sem rád vrací - první tetování si zde nechal dělat ještě jako talentovaný mladík s dlouhými loknami. Od té doby (stejně jako od mistrovství Evropy v Portugalsku, kde Baroš představoval takřka nezastavitelnou útočnou mašinu) však už nějaký ten rok uplynul. Čas zkrátka nezastavíš. Ale můžeš během něj nasbírat alespoň pěknou řádku tetování.

Fotogalerie
15 fotografií