Film se v televizi reprízuje doteď, ale Kratina se s Keslerovou od té doby neviděl. Herečka se totiž hned po rozvodu s Hapkou odstěhovala i s dcerou Petrou do Itálie. Po 32 letech se oba sešli díky Blesku.

Co se za 32 let změnilo

Vladimír Kratina

● Oženil jsem se s druhou manželkou Jitkou a narodily se nám dvě dcery, kterým je dneska 20 a 9 let. Nejstarší dceři z prvního manželství je 36.

● Po roce 1999 jsem si odskočil od hraní. Odešel jsem z Činoherního klubu a dělal produkci, vydrželo mi to skoro deset let. Byl jsem s novou rolí spokojený.

● Před pár lety jsem se vrátil k hraní. Natočil jsem epizody do Soukromých pastí, zahrál si v seriálech Letiště, Místo nahoře a teď mám roli ředitele nemocnice v Cestách domů a takového všeumělce v Ordinaci. Vedle toho jsem ještě produkoval muzikál Mrazík.

Zora Ulla Keslerová

● Prožila jsem obrovské zklamání z rozchodu a pak rozvodu s Petrem Hapkou. Odešla jsem natrvalo do Itálie. S Hapkou jsme se usmířili teprve letos na jaře a konečně se po 12 letech soudních tahanic domluvili na jakémsi vyrovnání.

● Narodila se mi dcera Petra (29), která je zpěvačka a rozhodla se loni odejít z Itálie žít do země svých rodičů.

● Mám 23 let skvělého partnera. Franco je spolehlivý, nechal Petru vystudovat a prodloužil život mé mamince. Občas v Itálii točím epizodní role, aby se mi nestýskalo po filmové práci.

Fotogalerie
7 fotografií