I když se předpokládalo, že na posledním večírku Hlasu budou opět v akci bronzová ňadra Dary Rolins, nakonec pozornost do svých opratí vzala Borhyová. Jedno, dvě, tři, čtyři kubánská mojita a hurá na parket. Jako tanečníka si vybrala svého otčíma, který jí většinou na party doprovází.

Lucka si hodně rychle vybavila několik kreací z taneční soutěže Bailando, kde soutěžila. Hluboké záklony střídalo vykopávání nohou nebo prudké pohazování hlavou. Jejich řádění se hodně rychle stalo středem pozornosti.

"S tátou strašně rádi tančíme, když to na nás přijde nemáme konkurenci," smála se atraktivní blondýnka. A měla pravdu. Nikdo si na podobné vystoupení netroufl.

Dara Rolins vypadala v upnuté kombinéze luxusně, ale po celou dobu postávala u baru, popíjela víno nebo laškovala se svým partnerem, rapperem Rytmusem. Michal David si užíval slávy. Jeho svěřenkyně Ivanna Bagová se stala vítězkou soutěže Hlas Česko Slovenska a odnesla si pohádkovou výhru 100 tisíc eur (dva a půl milionu korun). Čtvrtý porotce Pepa Vojtek na afterparty vůbec nedorazil. Moderátor Leoš Mareš postával v koutě nebo se bavil se soutěžícími.

Fotogalerie
13 fotografií