Na srazu dokonale vyladěných vozů u jezera Wörthersee byla k vidění kromě nablýskaných sporťáků i spousta sexy žen. Mezi nimi se objevily i české krásky jako miss Denisa Domanská, Kateřina Sokolová, moderátorky Nikol Štíbrová s Kateřinou Kristelovou nebo Michaela Štoudková. Právě Míša si u stánku Škody vyzkoušela speciální akci pro návštěvníky.

Stoupla si za SUV Yeti, který byl postavený na špalcích a zadní kola měl ponořená do bahna. Nebohá vicemisska jen v tričku a kraťáskách s helmou na hlavě čekala, až řidič sešlápne plyn a modelka dostane pořádný příděl bahna.

Statečná Štoudková sice nahlas pištěla, ale neutekla a vydržela až do konce, za což sklidila potlesk od přihlížejících diváků.

Pro ty bylo největším vzrušením sledovat, jak Míšu umývají proudem vody. Rázem se z toho stala soutěž miss mokré tričko a fanoušků se přihrnulo ještě víc než před bahenní lázní.

Mezi odvážlivci, jež si bláznivou akci vyzkoušeli, byl i český pilot rallye Jan Kopecký, který s Fabií S2000 jezdí prestižní soutěž IRC. Alespoň teď ví, jak se cítí fanoušci u trati, když je nechtěně ohodí při rychlostní zkoušce.

Fotogalerie
3 fotografie