Iveta coby reklama určitě zabere a pizza půjde na dračku. A tak vypočítavý Martucci Ivetu samozřejmě využil. „Řekla bych spíš, že zneužil a zostudil. Je to od něj sprostý a nehorázný,“ řekla Blesku Iveta.
Druhá pizza s sebou
Martucci totiž nevsadil jen na Ivetino jméno, ale především na fakt, že nevydělává a pizza zdarma jí přijde vhod. „Ani jedna z žen, se kterou jsem chodil, nemusela platit účty. Takže proto ani Iveta, když se přijde ke mně do pizzerie najíst, nebude platit,“ hlásí podnikavý Martucci a vzápětí ukazuje svoji druhou tvář: „Zadarmo má jen jednu pizzu, na ostatní ale dostane krásnou slevu.“
A Martucci zachází ještě dál. Nejenomže prodává pizzu s názvem Martucci, ale jedna nese dokonce název Iveta aneb Jedno léto nestačí. „Každému je jasné, proč. Pizza je moje láska a Iveta jí byla také. A právě písničku Jedno léto jsem pro Ivetu složil a společně jsme ji s Ivetou zpívali na Staroměstském náměstí,“ vysvětlil Blesku Domenico.
Je to drzost
A Iveta zuří. „Je to drzost. Když mně bylo opravdu mizerně a nedokázala jsem si vzít sama ani lžíci polévky, Domenico na mě kašlal. Bylo mu úplně jedno, že nedokážu pozřít potravu, že jsem slabá a udržím se sotva na nohou. Teď? Ať jde s pizzou někam. Nepotřebuji od něho milodary,“ říká Bartošová s tím, že je Domenico ubohý.
„Nikdy by ho nikdo neznal, proto mě chtěl vedle sebe. Chtěl Ivetu jako svoji reklamu. A já mu naivně věřila, že mě má rád, že mě miluje,“ konstatuje Iveta. „Že s tím bude ale i teď pokračovat, tak z toho se chce snad člověku zvracet,“ míní ještě Bartošová.
Blesk doporučuje okurkovou pizzu pro Ivetu: Ideální po kocovině
✔ Sklenice nakládaných okurek: Obsahují vitamin C a napraví chuť i žaludek
✔ Rajčatový protlak nebo sklenice loupaných rajčat: Dodá tělu draslík, který obnovuje rovnováhu tekutin v těle – pozor neplést s Bloody Mary
✔ Vajíčka: Pomáhají játrům, odbourávají toxiny, které je ničí
✔ Olivový olej: Obsahuje antioxidanty a nenasycené kyseliny pro obnovu mozkových buněk
Jak chutná Martucciho pizza
Pizza Martucci se vyrábí z rajčat, mozzarelly, chřestu, parmské šunky, oliv, sušených rajčat a rukoly. Ta Ivetina je prý zatím ještě tajemstvím. Rozhodně bude ale obsahovat zpěvaččiny nejoblíbenější ingredience – tedy italské sýry gorgonzolu, pecorino, parmazán a mozzarellu, dále bazalku a chilli papričky, které Iveta přímo zbožňuje. A všechno bude samozřejmě doplňovat nezbytný olivový olej, se kterým už léta obchoduje otec Domenica a dokonce ho jeden čas skladoval i v garáži Bartošové v Uhříněvsi.
„Až Iveta přijde, bude jí moc chutnat,“ je přesvědčen Ital a upozorňuje, že pizzu Iveta musí zpěvačka vydatně zapíjet grappou. „Což Ivetě problém určitě dělat nebude,“ usmívá se Ital.