Agáta dorazila na módní přehlídku svatebních šatů návrhářky Jitky Klett s Dopitou ruku v ruce. Agáta oblékla černobílé minišaty a Miroslav se jako vždy tvářil důležitě a inkognito. Jeho maskování v podobě hedvábné šály a tmavých brýlích nesmělo chybět ani ten večer. Co kdyby chtěl na záchodech svádět dívky a pak s nimi rovnou zajít na pokoj do hotelu Kempinski, kde se akce pořádala?

Nebylo by to rozhodně poprvé, kdy by si sličný americký fotbalista Dopita nedomlouval sex s neznámými dívkami. To ale Agáta nehodlala dopustit a svého Mirka se držela seč jí síly stačily. Občas ale musela s mikrofonem vyzpovídat místní celebrity, jelikož natáčela pro jeden společenský magazín. Mirek, vědom si, že je sledován, raději zůstával na svém místě a po modelkách raději nekoukal.

Dvojice se tvářila zamilovaně, i když k pár vyčítavým pohledům došlo. Agáta chtěla s Mirkem skočit do chomoutu už minulý rok, jenže ejhle měl fotbalový zápas, který byl jistě důležitější než svatba s Agátou, s níž má syna Kryšpína. Možná se tak modelka dočká letos, když si na ni její přítel ve svém náročném pracovním harmonogramu - jeho schůzky po bytech jsou nám už známy, udělá čas. Agáta totiž svatební šaty okoukávala s nadšením, takže Mirkova nevěra, kterou odhalil Blesk.cz, svatbě rozhodně nebrání.

Fotogalerie
18 fotografií