Počátkem víkendu byl Karel Gott vzácně volný, a tak se rozhodl, že po dlouhé době zkontroluje, jak se změnilo centrum Prahy. Když se ovšem ocitl v Pařížské ulici, měl tu smůlu, že ho přistihl fotograf Blesku.

Slavík se v černých brýlích snažil být nepochybně inkognito, tím spíš ho fotograf zaujatě sledoval. A vyplatilo se! Gott totiž vstoupil do prodejny Rolex, tedy do obchodu, kde se prodávají nejdražší hodinky na světě.

Karel v obchodě se švýcarskými skvosty, jejichž cena se pohybuje od 170 tisíc až do několika milionů korun, strávil něco kolem půl hodinky. Když potom obezřetně z obchodu vycházel, v ruce si nesl krabičku se značkou Rolex.

Pro koho takovou cennost zakoupil? Jeho manželka Ivana narozeniny už měla, dcery Charlotte a Nelly jsou na nejluxusnější hodinky světa skutečně ještě moc malé. Že by to byl dárek pro nějakou milenku? Ty si Gott alespoň podle svých slov už dávno nepěstuje. Zbývají tedy ještě dcery Dominika a Lucie, které mají narozeniny v létě. Ani jedna ale není ten typ, že by se chtěly chlubit nadstandardními hodinkami.

Zbývá tedy možnost jediná. Karel chtěl udělat sám sobě radost. Švýcarských i jiných hodinek má sice plný šuplík, rolexky v něm ale stále ještě chybí. A pro reprezentaci to jsou určitě ty nejlepší hodinky. Z českých V.I.P. osobností je také nosí prezident Václav Klaus, nejbohatší muž Česka a finančník Petr Kellner, světově proslulý fotograf Jan Saudek nebo topmodelka Daniela Peštová. Anebo že by v krabičce nebyly hodinky? Tomu lze jen těžko uvěřit, nic jiného totiž v obchodě nemají. Kromě prezentů, když se člověk pořádně praští přes kapsu...

Fotogalerie
10 fotografií