Miss ČR z roku 2003 Lucie Křížková dnes v časných ranních hodinách porodila syna Davida. A u porodu byl přítomný i její manžel David, úspěšný jachtař, po kterém dostal prvorozený syn jméno.

Porod proběhl přirozenou cestou bez komplikací a tatínek statečně asistoval i u přestřižení pupeční šňůry. Dle slov missky Lucie byl příchod jejího syna na svět rychlým a krásným zážitkem.

Šťastná událost se odehrála na Gynekologicko-porodnické klinice v Plzni Lochotíně a porod prováděl doktor Adam Hudec společně s porodní asistentkou Klárou Koudelovou. Oběma prý patří od novopečených rodičů velké poděkování.

"Největší poděkování ale patří mé skvělé švagrové Lucii, která je vedoucí katedry ošetřovatelství a porodní asistence na Západočeské univerzitě. Byla mi velkou oporou v průběhu celého těhotenství a nezastupitelnou pomocnicí během celého porodu. Bez ní by tak pohodový nebyl," dodala šťastná maminka Lucie. 

Malý "mořeplavec" Davídek pak čtenářům Blesku vzkazuje i svá první slova: "Ahoj, dnes v 5:35 jsem sjel ve skluzu svou první vlnu. Přípravu na letní OH 2032 v jachtingu začínám s 51 cm a 3,570 kg. Maminka je v pořádku, tatínek už shání sponzory na mou první loď. Na viděnou se těší David Křížek junior."

Fotogalerie
6 fotografií