„Na četné žádosti…“ donutil Horáčka nátlak přátel zveřejnit svatební fotografie. Páreček si řekl své Ano v sobotu pátého května (Blesk informoval jako první) v kruhu rodiny, přátel a také spousty známých osobností.

Na druhou svatbu hudebního textaře s kostýmní výtvarnicí přijali pozvání všichni Horáčkovi známí a řada celebrit, které s ním v minulosti spolupracovaly. Ze Slovenska přijel zpěvák Richard Müller, Michael Kocáb nebo Ondřej Soukup se svými partnerkami a potomky.

Nejvíce si ale Michal Horáček považoval to, že ho k oltáři dovedla Zlatá slavice Lucie Bílá. „Michal si to přál a já jsem s radostí přijala, patří k mým nejmilejším přátelům,“ svěřila se zpěvačka s tím, že Michalovu novomanželku nejenom dobře zná, ale také velice obdivuje.

„To byla právě ona, která mi vybrala moje šaty, aby ladily k těm jejím nevěsty,“ vysvětlila. Pracovní povinnosti ale Bílé jako jediné nedovolily, aby se účastnila svatební hostiny, kam se po obřadu přesunuli všichni svatebčané.

Horáček se se svojí ženou seznámil před pěti lety, začátkem roku 2010 se rozvedl s manželkou Rúth (58), se kterou žil 23 let a má s ní dceru a syna. Na svatbu s Michaelou si ale ještě musel počkat. Loni se jim narodila dcera Julinka (1), která byla na svatbě svých rodičů za družičku.

Fotogalerie
20 fotografií