„Tyto fotografie jsem nefotila pro žádnou kampaň, ale jen tak pro sebe. Chtěla jsem mít nějaké své aktuální fotografie, a jelikož výhradně fotím s Danem, tak jsem opět sáhla po něm. Známe se dlouho a je to jeden z mála fotografů, před kterýma se nestydím být odvážnější. Dokonce jsem se nestyděla to nafotit přímo u Dana v bytě,“ svěřila se Nová.

Zahrádka byl v posledních dnech viděn hlavně po boku moderátorky Gábiny Partyšové (33), kterou také dříve nafotil v odvážných pózách. Nežárlí Gábina na svého krásného přítele?

Veroniku mimo focení čeká i perné pracovní léto. „V létě budu každou středu hrát na střeše obchodního centra Harfa vedle Dinoparku na otevřené scéně divadelní inscenaci Dívčí válka, Tři v háji a Hledá se milenec. Značka. Spěchá, což jsou představení pod záštitou divadla Artur,“ prozradila herečka, která je po rozchodu s Michalem Kavalčíkem zatím nezadaná.

„Docela mi to vyhovuje. Jsem spokojená a šťastná. Nemám na opačné pohlaví v současné době myšlenky a hlavně nikoho nehledám. Pokud to přijde, nebudu se tomu bránit, ale musí to přijít samo,“ dodává Nová.

Fotogalerie
10 fotografií