Eliška Bučková (22, modelka, zpěvačka, přítelkyně Noida): „Trávíme teď s Vaškem skoro všechen čas, takže naše odpovědi asi budou totožné.“ Vyhodnocení: Ideální výsledek. Vaše vztahy by měly být přímo ukázkové, oboustranně vyvážené a nabité láskou.

Václav Noid Bárta (31, zpěvák, herec, přítel Elišky Bučkové): „Jsem docela zvědavý, jestli nám to s Eliškou vyjde stejně. Jestli ne, tak si to vyřídíme.“ (smích) Vyhodnocení: Ideální výsledek. Vaše vztahy by měly být přímo ukázkové, oboustranně vyvážené a nabité láskou.

Petr Kutheil (30, zpěvák, finalista Hlasu Česko Slovenska): „Jsem ve spokojeném vztahu, takže si s chutí přečtu, jak mi to vlastně funguje, nebo nefunguje.“ Vyhodnocení: Vaše vztahy jsou převážně fungující a je v nich oboustranná láska a respekt.

Michal David (51, zpěvák, hudebník, producent): „Test lásky po tolika letech manželství jsem určitě hodně dlouho nevyplňoval. Tak jaký asi bude výsledek?“ Vyhodnocení: Vaše vztahy jsou převážně fungující a je v nich oboustranná láska a respekt.

Fotogalerie
9 fotografií