Lucie tak myslí nejen na sebe a svou rodinu, ale i na druhé. Navíc s příchodem syna Matyáše na svět a mateřstvím se jí úplně změnily životní priority. "Když člověk může, tak má pomoct. Měla jsem dva Indiány, které jsem sponzorovala, aby mohli studovat. Nyní už mě ale nepotřebují, protože jsou velcí. Takže čekám na další příležitost někomu pomoci. S manželem Tomášem v Kanadě podporujeme teď jeden útulek," svěřila se Lucie Vondráčková v Pořadu Prominenti na TV Barrandov.

Zpěvačka také prozradila, jak se jí žije v Kanadě a že se tam má skvěle. "V Kanadě to opravdu zbožňuju, je tam čistý vzduch, obrovské množství stromů, medvídci mývalové, veverky, lišky, všechny je tam máme na ostrově, kde žijeme a je to krásný," dodala Vondráčková.

Vondráčková nyní tráví čas v České republice, kde se chystá natáčet film se Zdeňkem Troškou. S péčí o syna jí tak v této době pomůže manžel a rodiče, které si malého Matýaška konečně pořádně užijí. Lucie totiž byla před svým porodem a i po něm půl roku v Kanadě. 

Fotogalerie
7 fotografií