Modelky se sjely na večírek Czechoslovak models, která je jejich zastupující modelingovou agenturou. Podle hostů večírku dorazila jako první až na desátou hodinu Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem. Za nimi pak přišla Alena Šeredová, která kvůli této akci dorazila speciálně z Itálie. V Praze se však nehodlala nijak déle zdržovat, takže tu pobyla jen dva dny.

Nakonec přicupitala na vysokých podpatcích a v honosné róbě modelka Andrea Verešová, které dělal doprovod manžel Daniel Volopich. Andrea je svými pozdními příchody dokonce pověstná. Vždy se vymlouvá buď na děti, nebo na složitou časovou přípravu účesu a make-upu.

Dokonce se čekalo až do půlnoci na účast topmodelky Daniely Peštové, ta však nedorazila vůbec. Jediné, v čem bylo trousení modelek během příchodu výhodné, bylo to, že se hlavní sokyně nepotkaly u fotostěny. Zatímco se Simona, která se svým manželem čeká druhé dítě, bavila v přední části baru, Verešová koketovala s Kristiánem Kodetem v zadní části. Podle informací z kuloárů se tyto dvě modelky mezi sebou moc nemusí a na večírcích se většinou ignorují.

Fotogalerie
22 fotografií