Rekonvalescence Hůlky doma v Jevanech po akutním zánětu slinivky probíhá dle ní ale podle plánu. Za zpěvákem osobně dochází lékař Pavel Ditl, který ho měl v pražské Nemocnici Na Bulovce na starosti. A Dan se pomalu vzpamatovává.

Pošlu Danovi vajíčka

„Není mu ještě úplně dobře, ale doufejme, že bude líp,“ řekla včera Blesku Danova maminka Jarmila Hůlková, která je se synem v neustálém telefonickém spojení. „Včera jsme spolu zrovna mluvili. Dan má jít 26. dubna na CT, které snad prokáže, že je jeho stav lepší,“ doufá Hůlkova matka. Za synem vzhledem ke svému zdravotnímu stavu dojíždět nemůže, snaží se mu ale přes jeho manažera Martina alespoň poslat kvalitní suroviny. „Teď jsem mu poslala domácí vajíčka, brambory, brokolici a jogurty,“ svěřila se maminka Jarmila s tím, že Danovi dietu »na vodě« už vaří zase matka Martina Svobody.

„Já k němu přijet nemohu. Když jsem začala mít potíže se srdcem, Dan mi s bratrem Filipem vzali auto. No a teď mám ještě potíže s kyčlí a jsem po operaci šedého zákalu, tak se holt jen mohu těšit, až Danovi bude tak dobře, že mě navštíví,“ konstatuje zpěvákova matka a podotýká: „Až bude Danovi líp, bude si také už vařit sám. Umí to v kuchyni velice dobře,“ usmívá se paní Hůlková.

Fotogalerie
6 fotografií