Na rozdíl od Pražaček, Brňanek či Ostravaček mají jednu velkou výhodu. Už teď jsou u nich doma NEJ. Ale mohou být už v dubnu nejkrásnějšími dívkami internetu celého Česka, pokud jim dáte svůj hlas. V  Miss internetu totiž o tom, která ze soutěžících tento titul získá, rozhodují svými výhradně čtenáři Blesk.cz a deníku Blesk.

Bydlíte také někde „na konci světa“ a myslíte si, že proti slečnám z velkoměsta nemáte šanci na úspěch? Nenechte se odradit a přihlaste se stejně jako desítky dalších děvčat z českých vesniček.

Přihlaste se do soutěže ZDE >>>

Pavla Březinová (23) je Tršic na Olomoucku. Vystudovala žurnalistiku na Palackého univerzitě, momentálně dokončuje magisterský obor Mediální studia na Karlově univerzitě v Praze.
Autor: Soutěž Miss internetu

Jak soutěžit?

1) Zaregistrujte se na stránkách soutěže www.missinternetu.cz

2) Neodbývejte vyplnění dotazníku v přihlášce! Čím zajímavější příběh nabídnete a víc na sebe prozradíte, tím více upoutáte pozornost.

3) Pečlivě vyberte fotku, se kterou budete soutěžit. Právě ona bude rozhodovat, zda si čtenář „rozklikne“ váš profil a dá vám hlas.

4) Po vstupu do soutěže se vyplatí aktivovat foto bonus, který vám umožní zvýraznit svůj profil na stránkách soutěže, měnit hlavní fotku v průběhu soutěže a vytvořit fotogalerii. Výrazně na sebe můžete upozornit také vstupem do VIP zóny na hlavní stránce soutěže.

5) Oslovte pomocí sociálních sítí a emailu všechny své kamarády i známé a požádejte, aby pro vás hlasovali. Mohou vám také prostřednictvím textové SMS posílat balíčky 15, 40 a dokonce 90 hlasů. Vy se tak můžete skokem dostat do čela soutěže a stát se dubnovou Miss internetu!

Fotogalerie
5 fotografií