Zpěvačka zavzpomínala na svá dětská léta s úsměvem a u upřímného vyprávění seděla rozvalená v křesle. „Vyrůstala jsem na vesnici, kde bylo jen pár baráků. Chovali jsme ovce, kozu, slepice, králíky, kočky, psa,“ odstartovala svůj příběh Bartošová a pak se zamyslela. „Takže… hmm… moje dětství bylo takové, že jsem přišla že školy a první co bylo, tak jsem začala kopat základy skleníku.“

Po první šokující informaci následovala hned další. „Naučila jsem se vyrábět jablečný mošt, protože jsme měli sad, pole s bramborami, louky a každé léto sekali trávu, hrabali a sušili. Moje dětství bylo hodně pracovní,“ vysvětlila a u toho si podrobně zkoumala své nehty. Skleník a mošt nebyly ale to jediné, s čím má zpěvačka zkušenosti. Klidně by z ní mohl být i dělník!

„Vytvářela jsem takové ty velké, jak se tomu říká… cihly? Tvárnice! Jako malá holka jsem pracovala, měli jsme i velký seník,“ popsala. Svoje vzpomínky z raného dětství ukončila poněkud zvláštní, ale zřejmě hlubokou myšlenkou. „Dětství bylo díky rodičům – děkuji jim – přísné. A díky tomu, možná právě proto, to všechno, co prožívám, co se kolem mě děje, ať je to, co udělám, tak je vždycky špatně. Nevím proč,“ řekla Bartošová na závěr.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Blesk.cz čtěte ZDE a na Ahaonline.cz ZDE

Fotogalerie
9 fotografií