Manželé Křížkovi mají pro syna zatím doma jen pár drobností. Teď, v osmém měsíci těhotenství, ale nastal nejvyšší čas vše pořídit. "Za jednu návštěvu jsme pořídili všechno. Nadšená jsem z kočárku a z postýlky," svěřila se Blesk.cz nastávající maminka, která zatím jméno pro očekávaného syna tají.

"Shodli jsme se na něm bez debat, snažíme se ho ale držet v tajnosti. Před kamarády o našem synovi mluvíme jako o Neptunovi, vládci všech moří. Pro manžela je toto jméno posvátné, k Neptunovi se modlí při každé své oceánské plavbě. Kdyby ale měl  mít náš syn dané jméno v rodném listě, byla by to od nás velká pomsta, to mu nemůžeme udělat," směje se modelka, která v posledním roce nebyla na veřejnosti už tolik vidět. Modeling odsunula na druhou kolej a věnovala se praxi v oboru, který vystudovala.Stala se asistentkou poslance Ivana Fuksy v Poslanecké sněmovně. 

Měsíc před porodem má modelka nahoře jen sedm kilogramů. "Hádám, že polovinu nechám v porodnici a po pár dnech běhání kolem miminka budu na své původní váze," dodala nastávající maminka.

Fotogalerie
9 fotografií