Ačkoliv Tereza strávila v ateliéru osm hodin a pak měla před sebou ještě představení, vůbec si nepřipadala unavená. „Bylo to jedno z nejnáročnějších, ale zároveň nejzábavnějších focení. Fotograf Jiří Langpaul chtěl, abych byla ženská, elegantní, rafinovaná, v žádném případě ne vulgární. Tak jsem stála před jeho objektivem a připadala si trochu, jako kdybych hrála nějakou roli. Roli, v níž mám prezentovat ne sebe, ale modely. Bylo to moc zajímavé,“ vzpomíná na focení Kostková.

Módní návrhářka Tatiana Kovaříková navrhla pro Terezu kostýmy už do filmu Líbáš jako ďábel. Protože jí moc slušely, poprosila herečku, jestli by se stala tváří letní kolekce. Ta čítá okolo třiceti modelů, ale pro prezentaci vybrala návrhářka s fotografem osm, které budou kolekci nejlépe prezentovat. Jsou mezi nimi jak letní kabátek, tak kostým i šaty.

„Má móda je výrazně ženská a jednoduchá a Tereza má ženskost v sobě. Ženské prvky jí moc sluší, dobře na ní vypadají šaty i kostýmy,“ vysvětluje návrhářka.

"Mám ráda módu, která podtrhuje ženskost, bílou, černou i jejich kombinace. A to přesně mezi Táninými modely najdu. Miluju šaty a vysoké podpatky a také je hodně často nosím. Na pracovních schůzkách se dobře cítím v kostýmu s halenkou,“ říká Kostková.

Fotogalerie
11 fotografií