Ne vždy je sexy vyrazit si do společnosti naostro. V případě Olgy Menzelové to bylo módní faux pas. Kdyby si pod nádherné šaty v antickém stylu vzala dobře padnoucí podprsenku, vyhnula by se překvapeným pohledům, které se vždy zastavily na jejím klučičím hrudníku. Jen díky občasnému průvanu mohla Olga tvrdit, že opravdu ňadra má.

Doposud si nikdo nevšiml, že manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela má ňadra číslo jedna. Vždy to umně zamaskovala nebo si vzala podprsenku s vycpávkami. Ale tady opravdu přešlápla.

Je škoda, že stylista Olze nedoporučil prádlo, její outfit by byl dokonalý. Model v korálově barvě od Salvatora Ferragamo byl opravdu úchvatný. Ostatně všechny šaty od italského návrháře, které na sobě měly vybrané celebrity - Jitka Schneiderová, Aňa Geislerová, Jana Štefánková, Hana Vágnerová, Iva Pazderková, Gábina Partyšová a Pavlína Němcová, byly velmi šik.

V nově otevřeném butiku byla ještě zahájena výstava bot, které byly vyrobeny pro hvězdy filmového plátna, třeba Gretu Garbo, Brigitte Bardot, Avu Gardner nebo Audrey Hepburn.

Fotogalerie
16 fotografií