Cibulková s Etzlerem léta vypadali harmonicky, překonali společně i závislost na alkoholu. Jenže pak jejich vztah zlomila Etzlerova nevěra a jeho úlet s mladou Slovenkou Radkou Pavlovčinovou. I když se Cibulková dlouho tvářila, že krizi překonají, zřejmě se tak nestalo.

Konec Ansámblu

Etzler s Cibulkovou a režisérem Petrem Strnadem před dvěma roky založili divadelní společnost Ansámbl, s. r. o., do které investovali 140 tisíc korun, což prý byly všechny jejich úspory. Společnému podnikání je ale v této chvíli konec a spolek stejně jako své manželství rozpustili.

„Společnost opustil autor a režisér Petr Strnad, aby se mohl věnovat svým divadelním projektům. Ansámbl v únoru odehraje poslední představení,“ uvedli na facebookovém profilu s tím, že představení, v němž spolu manželé účinkovali, nyní nastuduje režisér s jinými herci a v jiném městě.

Cibulkové nyní zbyly jen oči pro pláč a představení Picasso, ve kterém hraje po boku slovenského herce Milana Kňažka. Po odchodu z Ungeltu se ho herečka produkčně ujala a pravidelně s ním jezdí po celé ČR. S Etzlerem už ale žádnou divadelní či podnikatelskou aktivitu nemá.

Fotogalerie
7 fotografií