Provokativní snímky Anety vznikly na její kalendář pro letošní rok na Seychelských ostrovech. „Na fotkách jsem se odvázala trochu víc, než jsem měla původně v plánu. Ale naštěstí, ačkoliv jsem nahá, tak to, co jsem nechtěla, aby bylo vidět, je vždy šikovně zakryté rekvizitou,“ svěřila se Blesku Vignerová.

Modelka na stránkách kalendáře poutá pozornost nejen dokonalým tělem, ale i extravagantním líčením. „To byl nápad fotografa Jakuba Ludvíka. Nahotu jsme nakombinovali s několika vrstvami líčidel,“ vysvětlila modelka s tím, že se silným make-upem a pod horkým sluncem na ostrově Mahé zažívala skutečně krušné chvíle.

Ale výsledek stojí za to! „Chtěl jsem, aby tenhle kalendář byl něco jiného, než co tady bylo. Společně s Anetou jsme vymýšleli různé varianty, které na první pohled zaujmou,“ řekl Blesku Jakub Ludvík, který s Vignerovou nestihl ještě dvanáct fotografií oslavit. Anetino pracovní vytížení a pobyt v Turecku kvůli Tomáši Ujfalušimu si vybralo daň a modelka musela oželet slavnostní křest svého kalendáře. Ten se měl uskutečnit loni na podzim.

Fotogalerie
6 fotografií