„Na prodlužování a zahušťování vlasů chodím do kadeřnického salónu asi už osm let. Nedávno jsem si říkala, že bych potřebovala malou změnu a chystala se na malinké zkrácení mých prodloužených vlasů. Chtěla jsem jen zahuštění vlastních vlasů, jenž už narostly do délky, která mi vyhovovala. Po konzultaci s kadeřnicemi Petrou a Editou jsem ovšem přistoupila na změnu, která je víc patrná a která se na jevišti bude víc vyjímat a je taková osvěžující!“ říká Heidi Janků.

A proměna jejího účesu byla docela náročná. Heidi strávila na kadeřnickém křesle skoro půlden. „Obě kadeřnice se na mě vystřídaly,“ směje se Heidi. „Edita mi asi 150 pramínků nových vlasů připevnila a Petra dotvořila účesy. Celá akce trvala docela dlouho a já v tomto času zvládla ještě udělat videorozhovor a reportáž s holkama ze skupiny 5angles,“ přiznává Heidi.

Fotogalerie
5 fotografií

„Snad se mé nové vlasové dílko bude mým fanouškům líbit, tak jak se líbí manželovi Ivošovi. Pokud jste zvyklí, že je Heidi Janků bruneta, tak teď už je to trochu jinak. Jsem zrzavá bruneta a pokud nevíte, co tím myslím, koukněte na fotky. Snad to nebude působit tak, že jsem zrezivěla. Do starého železa se ještě opravdu nechystám, naopak. Možná, že je tato změna předzvěstí dalších novinek!“ dodává mnohoznačně Heidi, která chystá pro své fanoušky další novinky.

Široké veřejnosti se Heidi v novém účesu představí již v pondělí 20. února 2012 v televizní show To byl náš hit, kterou vysílá TV Barrandov od 20.05 hodin v přímém přenosu. Tento díl bude věnovaný diskotékovým šlágrům a Heidi v něm zazpívá hit Diskohrátky (The Locomotion), se kterým v první polovině osmdesátých let zažívala obrovskou slávu Hana Zagorová za vokálního i tanečního doprovodu Petra Kotvalda a Stanislava Hložka. „Hanka tenkrát také nosívala dvojbarevný účes, i když ty barvy měla trochu jiné,“ dodala se smíchem Heidi.