Bubílková tuto středu natáčela po plánované pauze (poslední díl se natočil v prosinci 2011). "Šlo o programový záměr, důvodem tedy nebyla údajná zdravotní indispozice paní Bubílkové," sdělila Blesk.cz PR manažerka televize Kateřina Kotalová.

Slovenská moderátorka si natáčení, které bylo nejen časově náročné, ale vyžadovalo i několikero převleků, užívala. Její neúnavná vitalita a zvonivý smích všechny ohromily. "Nikomu se nechce věřit, že paní Zuzana letos v květnu oslaví šedesátku. Je tak veselá a energická," netají svůj obdiv jeden ze členů štábu satirického pořadu.

Politická střelnice prošla výraznou změnou, součástí je nově mmj. i sitcom U Bubílků. V nové řadě glosátorka rozšíří své pole působnosti a její satirickou palbu pocítí nejen sféra politická. Zuzana Bubílková si nově do studia pozve i hosty z řad celebrit, a tak nit nezůstane suchá už ani na současných společenských kauzách. Její první návštěvou bude herečka Alice Bendová a psychiatr MUDr. Jan Cimický. Jak jejich návštěva dopadla, uvidíte již tuto neděli ve 21:55 na TV Barrandov.

Fotogalerie
6 fotografií