Martina pár hodin před odletem do Karibiku vyrazila se svou rodinkou a mámou do české restaurace La Republica. "Miluji českou kuchyni a tři měsíce si ji neužiji, takže volba byla jasná - české prasárny a pivo," usmívala se sexy blondýnka.

"Vůbec si nedokáži představit, že budu bez dětí a Marcuse tak dlouho. V životě jsem se od nich víc jak na den neodloučila. Marcus už čtrnáct dní brečí a denně mě zahrnuje dárky, abych na něj nezapomněla. Kromě polštářku, trika na spaní a kartáčku na zuby  jsem dostala spoustu krásných, ale velmi osobních maličkostí. Bude se mi strašně stýskat," netajila smutek před odletem moderátorka nové reality show na FTV Prima.

Milenci se během jídla neustále líbali a Marcus si Martinu stále fotil na mobil. "Máme telefony a skype, takže budeme pořád ve spojení. Bude to pro nás pro oba velmi těžká zkouška. Ale snad se už za měsíc uvidíme," doufá Gavriely, která se s mladším muzikantem loni v září v den svých narozenin zasnoubila. "Svatba určitě bude, ale dřív než za tři měsíce určitě ne. Jedině, že bychom se v Karibiku tajně vzali," směje se Martina.

Fotogalerie
11 fotografií