Před pěti lety tomu tak ale nebylo. Patrasovou ničily bolesti páteře, musela užívat silné léky, a tak se nakonec rozhodla pro operaci. Měla jí ulevit od bolestí a umožnit zase normálně pracovat. Zákrok se ale neobešel bez dramatických momentů. „Praskla mi céva a já se vmžiku dusila krví, šlo mi o život,“ vzpomíná na chvíle, kdy bojovala o život, Dáda.

Jen co se dala zase trochu dohromady, postihla ji trombóza a herečka ochrnula na levou ruku. Následovala další dlouhá léčba. „O práci jsem si mohla jen nechat zdát,“ přiznává Patrasová s tím, že nyní se po delší době cítí skvěle. Mohla konečně vysadit léky, po nichž bývala oteklá. Na důkaz toho zapracovala i na své postavě. Má nyní o deset kilo méně a může si zase troufnout před kameru.

Nyní Kouzelnou školku uvádí herečka Jana Šulcová, která loni nahradila těžce nemocnou Janu Hlaváčovou. „V televizi se ale stále častěji mluví o tom, že by se Dáda měla vrátit. Děti si o ni stále píšou a ptají se, co s ní je,“ prozradil Blesku zdroj z České televize.

Fotogalerie
3 fotografie