Operaci v Rakousku odmítla, a tak ji Dan ve sněhové vánici odvezl do pražské nemocnice na Vinohradech. Sedmihodinová cesta byla hodně napínavá a navíc plná bolesti. „Byla jsem na sále tři hodiny. Mám frakturu tibie a přetrhané vazy. Léčba bude dlouhá,“ zoufá si Martina.

Všechno zlé je ale pro něco dobré. Jandová se přesvědčila, jaký poklad v příteli Danovi má. Nosí ji doslova na rukou, protože Martina se sama nedostane ani na WC. A taky se rozhodl, že si Martinu, až ji v úterý pustí z nemocnice, nastěhuje k sobě do Plzně. „Dojalo mě to, jsme spolu pět měsíců, nečekala jsem, že se Dan k tomu tak postaví. Je úžasný,“ rozplývá se Martina.

Kdyby nebylo Dobiáše, neví, co by si počala. Maminka je po operaci páteře a dcera Eliška se učí na maturitu. „Je to velká zátěžová zkouška našeho vztahu s Danem. Jsem na něm zcela závislá. Bude mě muset v Plzni vozit na převazy, po schodech mě doslova nosí na rukou,“ dodala.

Přitom má Dan sám dost práce. Je lídrem skupiny Abba Stars a už na jaře chystají turné. I Jandová je kvůli práci nervózní. Divadlo Broadway slaví 22. února deset let, bude se dávat Kleopatra a sjedou se všechny její představitelky. „Dan mi slíbil, že mě do divadla odnese. Dojímá mě, jak o mě pečuje. Větší dárek k valentýnovi mi ani nemohl dát,“ dodala Martina Jandová.

Fotogalerie
3 fotografie