Sice se říká, že pro krásu se má trpět, ale někdy je to na hraně. Renatě nechybělo mnoho, aby sebou přede všemi na party v Coco baru sekla. Z pódia, kde představila novou kampaň umělých čas, které sama propaguje, se silou vůle dopotácela ke stolu.

"Celý den jsem nic nejedla a moc nepila vodu. Je mi fakt blbě, málem jsem sebou sekla," omlouvala se kráska. Naštěstí jí okamžitě přinesli sklenici vody a talíř jídla, který v Renatě mizel rychleji než pára nad hrncem. "Jím normálně, ale dnes jsem byla nervózní z téhle akce a ještě ten odvážný overal. No, prostě jsem to podcenila," dodala smířlivě Langmannová. A jak je Renata spokojená s řasami, které z každé ženy udělají mrkací panenku?

"Určitě hrál roli velmi lukrativní honorář, ale také to, že to je super věc. Ráno se probudíte a vypadáte skvěle. Bez nalíčení. Už nechodím ráno do koupelny a neptám se zrcadla, která pak vy jste,"  řekla s úsměvem modelka, která již druhý den po křtu v pět hodin ráno nabírala směr Berlín, kde ji čekalo natáčení reklamy.

Krásná modelka není první a určitě ne poslední komu se tohle stalo. Loni na afterparty Český Slavík se zpěvačka Ewa Farna přiznala, že kvůli těsným šatům, dva dny nejedla.

Fotogalerie
13 fotografií