Tereza Kostková si na nedostatek práce nemohla v uplynulém roce stěžovat, nyní se však situace trochu uklidnila, a tak má čas i na svou rodinu. Je však jednou z těch, co si nosí v případě potřeby práci domů? "Právě naopak! My si nosíme (s maminkou) domov do práce. Ráno jsme se potkaly v maskérně a hned jsme s mamčou začaly řešit, kdo odpoledne vyzvedává Tondu ze školky," prozradila deníku Aha!

Se svou matkou Carmen Mayerovou se totiž setkávají poprvé na jednom natáčení. Spojil je seriálu Cesty domů. Bohužel ale až po seriálové smrti jejího tatínka Petra Kostky, takže se šťastná rodinka na jednom natáčecím place nepotkává. Zahráli si tak pohromadě alespoň v divadelní hře Čokoládový hrdina od George Bernarda.

Umí si i odpočinout. Zn. aktivně

Tereza působí v poslední době poměrně uvolněně. Baterky totiž dobila na horách. Dovolenou prý totiž ráda tráví sportovně, odpočine si tak nejlépe. Třeba v posilovně. "Vždycky odpočívám aktivně. Jak mám volno, tak na sebe naberu spoustu cvičení. Řeknu své trenérce, že mám čas, ať mě zapřáhne."

Libuje si prý v běhání, power plate, či plavání. Krom fyzického cvičení se však věnuje taktéž duševnímu. Od scénářů si ráda odpočine u dobré knížky, momentálně čte Noční vlak do Lisabonu.

U Terezy Kostkové, spokojené aktivní maminky, to zkrátka v poslední době vypadá takřka na idylku. A nebo jen klid před bouří?

Fotogalerie
7 fotografií