Moderátorka tím narážela na to, že pro ni jde přece jen o prvního potomka a musí se na jeho příchod náležitě připravit. Její přítel a otec dítěte šéfkomentátor ČT Robert Záruba už jednoho syna má, a to Viktora s bývalou manželkou Světlanou Zárubovou. Na druhé dítě se moc těší. „Rozhodně to nebyla žádná náhoda,“ řekl Záruba. „Dítě jsme plánovali,“ dodal, aby bylo náležitě jasné, že nejde o žádnou nehodu nebo omyl.

Oba jsou workoholici

Obě hvězdy České televize patří podle kolegů ke známým workholikům. Nikoho proto ani ve snu nenapadlo, že spolu sdílejí víc než jen lásku ke svému řemeslu. „Ano, občas spolu šli na oběd, ale to přece nic neznamená. Navíc se o Robertovi ví, že ho zajímá jen hokej,“ prozradil jeden ze Zárubových podřízených.

Záruba si zřejmě ale pro sebe rozumně určil oddechový čas na střídačce a chce si ještě užít partnerský a rodičovský život. Noru Blesk zastihl před domem, kde Robert bydlí. Venčila psa. Je tedy zřejmé, že milenci už sdílejí společnou domácnost a připravují se na budoucí život ve třech.

Fotogalerie
7 fotografií