Menzel si spíše než o filmu a práci v Show Jana Krause chtěl povídat o ženách. Kraus totiž na režisérovi poznal, že není zrovna v nejlepší náladě. „A o čem bychom si měli povídat, abyste měl dobrou náladu?“ „Třeba o krásných ženách,“ odpověděl Jiří Menzel. A to se mu také vyplnilo. Když na závěr přišla jako třetí host mistryně Slovenska v Bikini Fitness, mohl na ní Menzel oči nechat.

Krásná Marína mu doslova učarovala. Menzel se tak nezdráhal ani chvíli a krásnou slečnu začal líbat na rameno a hladit po nohách. Nejprve byla nervózní, po chvíli si ale na "něžnosti" zvykla. Marína, která přišla do pořadu v plavkách, se moderátorovi svěřila, že si kvůli soutěži nechala zvětšit prsa.

„Ano, měla jsem malá prsa, kvůli soutěži jsem chtěla mít větší, a tak jsem si je nechala zvětšit,“ vysvětlila Marína. Během povídání si Menzel nenápadně přesedl blíž k Maríně. „Z toho si nic nedělejte, pan režisér se vám podepisuje na tělo. Konečně začínám chápat autogramiády,“ uklidňoval se smíchem Marínu moderátor, když se režisér Menzel začal fixou podepisovat na Marínino nahé tělo. Celé vystoupení uvidíte v pátek 13. ledna na FTV Prima.

Fotogalerie
5 fotografií