Velkolepý svatební den 15. října v kuchařově luxusní restauraci Tribeca ve Švýcarsku byl jen fraškou. Svatba totiž nebyla platná. Role oddávajícího se tehdy chopil herec a také bývalý televizní kuchař Ivan Vodochodský bez jakéhokoliv oprávnění. „Na území cizího státu může oddávat konzul a jím opravdu nejsem,“ řekl Blesku Vodochodský, který tak jen naoko zpečetil jejich vztah. „Byla to pro mě čest, se Zdeňkem jsme dlouholetí kamarádi,“ dodal.

Podle informací Blesku druhý, tentokrát už úředně platný sňatek Zdeňka a Zdeňky, proběhl začátkem listopadu jen za účasti rodiny a nejbližších přátel. „Do toho nikomu nic není, jak moje svatba vypadala,“ rozzlobil se kuchař při dotazu na druhý slib manželský.

Cesta, než se Zdeňka se Zdeňkem našli, byla velmi složitá. Poprvé se manželé poznali před dvaceti lety v Austrálii. „Bylo mi devatenáct a byla jsem tam na mistrovství softballu, hrála jsem v národním týmu a Zdeněk tam byl pár měsíců v emigraci. Na jednom večírku to prostě mezi námi zajiskřilo...,“ zavzpomínala Zdeňka, která když znovu potkala Pohlreicha před třemi lety, už si ho nenechala vzít. Oba ukončili svá nefungující manželství. Nejdřív se Pohlreich rozvedl se svou ženou Naděždou a pak si musel počkat o něco déle. Zdeňka se rozvedla teprve začátkem října.

Fotogalerie
7 fotografií