Nepovedená vystoupení

Rihanna: V roce 2008 se poprvé Rihanna představila českým fanouškům. Kdo čekal vystoupení hodné světové popstar, odcházel z koncertu zklamaný. Kratičký koncert, který Rihanna odflákla, nikoho nenadchnul.

Iveta: Zatím poslední Ivetinou ostudou byl pokus o zpěv v kasinu Pavla Páska. Zpěvačka absolutně nezvládla ani zpívání na playback. Když se pustila naživo do Tří oříšků pro Popelku, neuměla ani text.

Slabost pro drsňáky

Rihanna: Rihanna má zkušenost s drsným chlapským vystupováním horší. Její expřítel zpěvák Chris Brown ji v roce 2009 tak zbil, že zpěvačka musela vyhledat pomoc policie. Kvůli napadení tenkrát musela zrušit svou účast na Grammy Awards.

Iveta: Současný přítel Josef Rychtář je jejím bodyguardem, takže kus chlapa. Pro drsný výrok ani výhrůžku fyzickým napadením nejde daleko. Na premiéru filmu Hranaři dokonce Rychtář dorazil s baseballovou pálkou, aby dal najevo, že svou lásku bude vždy chránit.

Alkohol a prášky

Rihanna: Zpěvačka si alkoholem ulevuje od stresu. Tomu propadá kvůli častému koncertování, nedostatku spánku a také kvůli násilnickému expříteli. Proslýchá se, že i když si s Brownem zažívala peklo, stále ho miluje a kvůli tomu se často opíjí.

Iveta: To, že má česká zpěvačka problémy s alkoholem a utišujícími léky, je veřejné tajemství. Několik jejích vystoupení potvrdilo, že konzumaci obojího vůbec nemá pod kontrolou, což sama mnohdy řekla. Několikrát bylo možné Ivetu vidět opuchlou a nesouvisle mluvící. Bartošová totiž kombinuje léky a alkohol i v případě, že ji čeká vystoupení na veřejnosti nebo jde na nějakou velkou společenskou akci. Ještě nikdy nepřiznala sama sobě, že je závislá.

Fotogalerie
7 fotografií